Monthly Archives: декември 2011

Дарение

100_1570_800x600

Ученици от нашето училище направиха дарение на децата от дом „Детелина“ – гр. Плевен. Училището дари дрехи, обувки и играчки на деца от 2 до 7 годишна възраст. Възпитаниците на професионалната гимназия направиха коледно шоу – изненада, в което взеха участие:

1.  „Дядо Коледа“ – Яни Ценов от 10в клас
2.  „Снежанка“ – Николета от 9а клас
3.  „Джуджето“ – Виолета Нецова от 9б клас
4.  Други участници от 9а, 9б, 10а, 10б, 11а, 11б клас – Мария, Цветозара, Симон, Наталия, Ивона, Теодор, Ванеса, Галин, Ребека и др.  Всички надуха балончета и се забавляваха с децата.

Организаторите

ПГСАГ стартира учебната година с нов физкултурен салон

Турнир по волейбол за девойки

Обновен физкултурен салон бе открит на 13 октомври 2011 година в Професионалната гимназия по строителство, архитектура и геодезия (ПГСАГ) “Никола Фичев” в Плевен. На официалното тържество присъства експертът по физическо възпитание и спорт в Регионалния инспекторат по образованието в гр. Плевен – г-н Огнян Пешев.

След кратката церемония в обновеното спортно съоръжение се проведе турнир по волейбол за девойки, в който взеха участие отбори от Гимназията с преподаване на чужди езици, ПГ по туризъм “Алеко Константинов” и от ПГСАГ. Отборът на домакините спечели първото място в турнира след като победи и двата гостуващи отбора.

Основният ремонт на физкултурния салон е за близо 14 000 лв.и включва