Monthly Archives: февруари 2013

Състезание „Най-добър млад строител“

На 08 и 09 март в нашата гимназия се проведе състезание „Най-добър млад строител“. Отборите бяха 6 от строителните гимназии

на градовете Видин, Монтана, Враца, Габрово,  Велико Търново и нашият отбор ПГСАГ Плевен. Дисциплините по които се състезаваха всички отбори бяха 4:

1. Сухо строителство

2. Мазилки и шпакловки

3. Вътрешни облицовки и настилки

4. Зидария

Представителите на нашия отбор в две от дисциплините взеха първите места. Това са Марина Николова и Александър и Илиян от 12а клас. Венимир също от 12а клас се класира на второ място.

Пак сме шампиони!

Пак сме шампиони!

На 14. 02. 2013г. в салона на ГПЧЕ се проведе турнирът по волейбол за девойки старша възраст от общинския кръг на Ученическите игри. Записани за участия бяха следните училища: ПГСАГ „Н. Фичев”, ДФСГ „Интелект”, ПГ по туризъм и СОУ „Иван Вазов”. Програмата противопостави в първия мач ПГСАГ „Н. Фичев” срещу Интелект, като нашия отбор победи категорично с 3:0 гейма. Непосредствено след това нашия отбор се изправи срещу отбора на Туризма. Отново спечелихме с 3:0 гейма. Победата срещу СОУ „Иван Вазов” беше служебна тъй като те не се явиха. Така за пореден път представителният отбор на нашата гимназия се поздрави с шампионската титла. По този начин придобива право да представи Община Плевен в следващия кръг на Ученическите игри-Областното първенство.