ПГСАГ стартира учебната година с нов физкултурен салон

Турнир по волейбол за девойки

Обновен физкултурен салон бе открит на 13 октомври 2011 година в Професионалната гимназия по строителство, архитектура и геодезия (ПГСАГ) “Никола Фичев” в Плевен. На официалното тържество присъства експертът по физическо възпитание и спорт в Регионалния инспекторат по образованието в гр. Плевен – г-н Огнян Пешев.

След кратката церемония в обновеното спортно съоръжение се проведе турнир по волейбол за девойки, в който взеха участие отбори от Гимназията с преподаване на чужди езици, ПГ по туризъм “Алеко Константинов” и от ПГСАГ. Отборът на домакините спечели първото място в турнира след като победи и двата гостуващи отбора.

Основният ремонт на физкултурния салон е за близо 14 000 лв.и включва подравняване на пода и поставяне на съвременна унгарска спортна настилка, вътрешно боядисване на стени и таван, подмяна на радиаторите на отоплителната инсталация и подмяна на стъкло пакета на прозорците. Ремонтните дейности бяха извършени през летните месец, а от началото на учебната година учениците провеждат часовете си по физическо възпитание и спорт в обновеното съоръжение.

Вашият коментар

Вашият email адрес няма да бъде публикуван Задължителните полета са отбелязани с *

*

Можете да използвате тези HTML тагове и атрибути: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>