Административно обслужване

Информация за приемане и преместване на ученици

Заявление до директора на приемащото училище.

Информация на услуга за издаване на Диплома за средно образование

Информация на услуга за издаване на удостоверения за валидиране на компетентности в съответствие с изискванията за завършване на клас, етап или основна степен на образование.

Информация на услуга за издаване на служебна бележка за подадено заявление за допускане до държавни зрелостни изпити.

Информация на услуга за издаване на служебна бележка за допускане до държавни зрелостни изпити.

Информация на услуга за издаване на дубликат на документ за завършен клас, етап или степен на образование – удостоверения, свидетелства, дипломи.

Информация на услуга за издаване на Удостоверения за професионално обучение и Свидетелства за професионална квалификация.

Информация на услуга за издаване на Удостоверения за валидиране на професионална квалификация по част от професия и Свидетелства за валидиране на професионална квалификации.

Информация на услуга за издаване на европейско приложение към дипломата за средно образование ( влиза в сила от учебната 2021/2022 учебна година).

Информация на услуга за издаване на европейско приложение на свидетелство за професионална квалификация (влиза в сила от учебната 2021/2022 учебна година).

Вашият коментар

Вашият email адрес няма да бъде публикуван Задължителните полета са отбелязани с *

*

Можете да използвате тези HTML тагове и атрибути: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>