Съобщение до родителите за обществен съвет

Покана за обществен съвет 2022

Ден на народните будители

Денят на народните будители бе отбелязан в ПГСАГ „Никола Фичев“ със състезание по български език и литература. В задачите, проверяващи езиковата култура на учениците, и познанията им върху произведенията на българските класици, сили премериха два отбора, съставени от ученици от 8-ми до 12-ти клас. В оспорвана надпревара спечели отборът, избрал да се състезава под името на патриарха на българската литература Иван Вазов, а само на три точки след него остана отборът, избрал името на народния будител Патриарх Евтимий. Участниците бяха наградени с книги и грамоти. За доброто настроение по време на състезанието допринесе и публиката, към която също имаше задачи, а най-активните ученици получиха награди.
Пожелаваме си състезанието да се превърне в традиция за нашето училище.

.

.

.

.

.

Дни на отворените врати в ПГСАГ „Никола Фичев“ Плевен
По случай „Седмицата на архитектурата“ и „Деня на строителя“, учениците от ПГСАГ „Никола Фичев“ организираха фотоизложба на архитектурни обекти от град Плевен под наслов „Минало и съвремие“. Учениците, под ръководството на г-жа Биляна Георгиева заснеха и представиха фотографии на емблематични сгради от града.
Под ръководството на инж. Красимира Севинова, учениците от 11 и 12 клас, специалност „Строителство и архитектура“, изложиха собственоръчно изработени макети на покривна конструкция и на кофраж на колони.

.

.

.

.

.

.

.

.

Виртуална разходка в ПГСАГ „Никола Фичев“ Плевен

Презентация


Представяне на специалност: Строителство и архитектура

Представяне на специалност: Интериорен дизайн