Monthly Archives: април 2016

Регионално състезание

Ученици от 10, 11, 12 клас на ПГСАГ „Никола Фичев” гр.Плевен взеха участие в регионално състезание „Най-добър млад строител” на 18 и 19 април 2016 година в гр.Свищов с ръководител Борислав Николов.Участваха в следните строителни дисциплини и завоюваха следните места:
1 място – сухо строителство с участие на ученици от – 12А клас
1 място-зидарии с керамични блокове – ученици от – 11 Б клас
С това си участие на регионално състезание,като победители им се даде възможност да участват в националното състезание Панорама на професионалното образование „Най-добър млад строител” в гр.Пловдив от 21 до 23 април 2016 година с ръководител Борислав Николов, където учениците от ПГСАГ”Никола Фичев” гр. Плевен завоюваха отново първо място в дисциплината сухо строителство –KNAUF,което им дава възможност да участват на международно състезание от 7 до 10 юни 2016 година в гр.Вилнюс /Литва/ с ръководител Румен Бочев – представител на КНАУФ България.

Открит урок

На 13.04.2016 г. се проведе открит урок с учениците от 11а и 11б клас от нашата гимназия. Присъстваха гости от РИО Плевен както и много учители бивши и настоящи. Урока беше на тема за Априлското въстание под ръководството на г-жа Евелина Икономова учител по БЕЛ и г-жа Славейка Георгиева учител по История и География. Ето и някой снимки: